Vad säger våra kunder om QuickJack?

Här nedan finner du kundrecensioner och betyg som vi har samlat från olika platser på internet. Syftet med dessa är att ge dig, som funderar på att köra en QuickJack, en inblick i hur våra kunder trivs med sina QuickJacks. Vill du lämna ett betyg eller skriva en recension om din QuickJack är du välkommen att göra detta via vår facebooksida (www.facebook.com/quickjacksverige). Vi är alltid mycket intresserade om att höra våra kunders åsikter och upplevelser kring QuickJack.

Vad säger kunderna?

“QuickJack var precis som jag trodde och hoppades att den skulle vara. Instruktionerna för installationen var enkla att följa och bilderna i manualen var till hjälp också. Jag hade inga problem med installationen och då gjorde jag allt själv i mitt garage. ”

Charles M.

“Efter att ha använt min, nyligen inköpta, Quickjack och jag måste säga att den här billyften har gjort mina däckbyten bra mycket enklare. Tidigare tog det hela dagen att byta däck på mina 4 bilar. Nuförtiden lyckas jag byta däck på 7 bilar samt byta olja på 2 av de på ca. 3 timmar. ”

Jeff S.

“Jag använde min BL7000SLX på ett mycket unikt projekt. Jag lyfte panelerna från ramen på min Delorean. Bilder tillgängliga om så önskas. Detta projekt var mycket svårt, särskilt med tanke på att jag aldrig har gjort det förut! QuickJack är vackert designad och enkel att sätta ihop samt enkel att använda BL7000SLX är fantastisk helt enkelt och den gjorde jobbet oerhört enkelt.

Tack så mycket för att ni har tagit fram en så underbar produkt, den är värd varenda krona.”

Daniel H.