QuickJack för hemmafixaren

QuickJack har många användningsområden, men många av våra kunder anser att den lämpar sig särskilt väl för hemmabruk (eget garage etc.). I årtionden har majoriteten av bilentusiasterna, bilvårdarna och hobbymekanikerna lyft bilar med pallbockar och domkrafter. Under årtionden har endast professionella bilverkstäder, bilaffärer och stora garage med högt tak har haft möjlighet att lyfta bilar på ett praktiskt och säkert sätt. I årtionden har det funnits ett verkligt behov för en portabel och bärbar billyft som är både säker och praktisk. QuickJack är den lyften, den ultimata lösningen för dig som sysslar med bilvård, är hobbymekaniker eller bara är allmänt bilintresserad. QuickJack får plats där andra lyftar inte får plats och, framförallt, så klarar QuickJack att tillgodose behov som inga andra billyftar på marknaden klarar av.

QuickJack eller en tvåpelarlyft?

QuickJack inspirerades faktiskt av två billyftstyper: tvåpelarlyften samt saxlyften. Med de två lyftarna i åtanke skapade vi den ultimata och unika billyften för såväl proffset som hemmafixaren. Nedan gör vi en snabb jämförelse mellan QuickJack och en traditionell tvåpelarlyft

Många hemmafixare skulle önska en tvåpelarlyft i sitt garage. Det är en trevlig tanke men vid närmare eftertanke dyker några av följande hinder upp:

  • Garaget är för litet
  • Lyften är en permanent installation. Nedskruvad i garagegolvet.
  • Högre pris för både installation och leverans.
  • Kräver mer underhåll
  • Kräver 3-fas

Med all sannolikhet är begränsat utrymme förmodligen det främsta skälet till att människor som vill ha en tvåpelarlyft inte köper en. Att ta steget och ingå ett hyreskontrakt för att få tillgång till en större lokal kan kosta flera hundra tusen kronor och just därför är detta inte ett alternativ för de flesta. Innan vi skapade QuickJack fanns det inga jämförbara alternativ för hemmabruk. QuickJack är den enda bärbara billyften som inte kräver fysisk och permanent installation och utöver detta tar den bokstavligt talat ingen plats när den inte används.

I brist på bättre alternativ väljer många att köpa en saxlyft när de har utrymmesproblem dvs. för litet garage. Saxlyftar är inte på något sätt små, de kräver en fast installation, kräver ofta 3-fas och luftkompressor, har en stor aggregat och är allmän otympliga. Många saxlyftar har inte en öppen och minimalistisk design vilket gör att de passar bra för däckbyte etc. men inte för diverse underredsarbeten. Sist men inte minst är de inte portabla, även om vissa handlare envisas med att kalla sina stora lyftar som väger nästan ett halvt ton för portabla…

QuickJack är en snabbare, smartare och säkrare billyft som både är portabel och har öppen design som inte begränsar ditt arbete. QuickJack är dessutom helt automatisk och kräver inget mekaniskt arbete för att fungera och användas. Säkerhetsanordningen består av två inbyggda automatiska stativspärrar som garanterar att den upplyfta bilen hålls på plats på ett säkert sätt. Vid korrekt användning är det endast du som kan få ner bilen från billyften och detta genom att trycka på ner-knappen på den medföljande fjärrkontrollen.

Behöver jag EGENTLIGEN en billyft i mitt garage?

Oavsett om du drivet ett företag inom bilbranschen eller om du är en bilentusiast som fixar kompisar bilar behöver du ett tillförlitligt sätt att lyfta och säkra bilarna som du arbetar med. QuickJack ersätter den föråldrade lyfttekniken med domkrafter och pallbockar samt är ett snabbare, säkrare och bekvämare alternativ än icke-hydrauliska billyftar.

QuickJack är ingen nödvändighet i ditt liv, även om vi ibland får det att låta så. QuickJack är en lyxprodukt precis som en mobiltelefon, mikrovågsugn, TV etc. även om många av våra kunder tycker att den är långt viktigare än så. Saken är den att om du vill fokusera på ditt arbete, uppnå bättre resultat, spara tid och din hälsa så är QuickJack ”lyx”prylen för dig!

Har du egentligen råd med en billyft för hemmabruk?

QuickJack låga pris är överkomlig för de flesta budgetar. Om du inte vill betala hela summan på en gång så kommer vi inom kort att erbjuda förmånliga avbetalningslösningar, du kan kontakta oss redan idag gällande detta. Och i slutet av dagen, om du är ute efter en snygg, säker, snabb och tillförlitlig billyft är QuickJack det självklara valet för dig!