QuickJack för professionella användare

De flesta bilverkstäder har åtminstone en eller flera tvåpelarlyftar och som komplement använder man ofta saxlyftar till däck- och bromsbyten och liknande arbeten. Saxlyftarna är både otympliga och opraktiska fasta installationer som kräver mycket jobb för att flyttas runt och de tar alltid upp värdefull plats i verkstaden, oavsett om de används eller ej. QuickJacks mångsidighet samt mobilitet gör den till ett utmärkt komplement till tvåpelarlyften och det självklara valet vid behov av en extra lyft!

Tar INGEN plats när den inte används

Medan tvåpelar- och saxlyftar innebär fasta installationer och är extremt platskrävande oavsett om de används eller ej så Erbjuder Quickjack en annan arbetsupplevelse. QuickJack är nämligen endast ca 7cm hög ner den är ihopfälld och den kan förvaras, i stort sett ,vart som helst. Många av våra kunder monterar upp vägghängare som de använder för smidig förvaring men QuickJack kan med fördel även förvaras på golvet, ställas mot väggen eller ställas i ett skåp. Alternativt kan skenorna tryckas ihop under ditt fordon eller placeras vid fordonets sidor. Denna förvaringsmetod föredras ibland av de som använder QuickJack regelbundet på samma plats. Bara fantasin sätter gränserna.

 

Perfekt för lackeringsbås

QuickJack kan mycket väl vara din blivande bästa vän i lackeringsbåset. När bilen är väl upplyft kan aggregatet kopplas ur och du får en ergonomisk arbetshöjd samtidigt som du inte behöver vara orolig över QuickJack, skenorna tål nämligen vatten utan problem. Var dock noga med att skydda cylindrarna och kopplingarna från färg, vax, kemikalier, olja etc.

 

Den perfekta extra-lyften

Det finns alltid en risk att något går fel med en av dina primära billyftar. En bärbar billyft kan hjälpa dig att hålla dig förberedd i händelse av det oväntade händer. QuickJack är det bästa alternativet vid val av extra billyft, det är få saker som du inte kan göra med den. Den har helt öppen och minimalistisk design som bjuder in till alla vanliga jobb så som hjul-, däck- och bromsservice, oljebyte, etc. Utöver detta är du alltid redo att ta extra jobb och du kan hantera fler kunder och därmed öka kundnöjdheten. Allt detta med en låg investering och utan att göra avkall på värdefullt utrymme i din lokal.

Den bästa billyften för bilvård

QuickJack är otroligt populär bland bilvårdare i hela världen, vi har numera även en egen bilvårdsektion här på hemsidan. Flexibilitet är någonting som är otroligt viktigt för bilvårdare, att kunna flytta billyften runt om i lokalen på bara ett par minuter kan innebära stora fördelar för effektiviteten och kvalitén som uppnås i arbetet. Att utnyttja lokalen till fullo har aldrig varit enklare, skonsammare mot kroppen och mer konstnadseffektivt.