Bilvård med QuickJack

Att ta hand om sin bil innebär mer än regelbunden serviceunderhåll, däckbyten och nödvändiga reparationer. Ett av de bästa sätten att ta hand om sin bil är att regelbundet ägna sig åt kvalitativ bilvård. Man borde tvätta din bil på ett korrekt och noggrant sätt minst en gång i månaden. Fördelarna med bilvård är otroligt många, förutom att man kör omkring i en skinande ren bil så motverkar man dessutom rost, lackoxidering, asfaltfläckar m.m. Sanna bilälskare ser bilvård som ett nöje som de gärna ägnar åtskilliga timmar åt… Vi förstår de för att vi är de.

Vi är stolta över att Larry Kosilla från världskända AMMO NYC använder QuickJack

Larry Kosilla från AMMO NYC är en världskänd bilvårdsexpert och entreprenör som är något av en legend inom bilvård. Han är en YouYube-fenomen som dessutom har en egen linje internationellt erkända bilvårdsprodukter och hans status inom branschen står i en klass för sig. Att en så detaljorienterad och erkänd bilentusiast som Larry har valt QuickJack är ännu en bekräftelse på QuickJacks storhet, mångsidighet och särställning på marknaden.

 

QuickJack och vatten är nödvändiga för en perfekt biltvätt

Inte alla tänker på billyftar när de tänker på biltvätt. De flesta tar med sig bil-schampo, en hink och en tvättsvamp och börjar tvätta. Att göra på det sättet är inte varken skonsamt för kroppen eller effektivt då det kan vara svårt att se all smuts och även att komma åt alla detaljer. Som tur är så erbjuder QuickJack ett bättre och smartare sätt att tvätta din bil på. Glöm alla onödiga och ryggpåfrestande böjningar och rörelser och tvätta din bil på ett smartare och bättre sätt.

Tänk på din hälsa

De flesta av oss har inte tillgång till välutrustade garage med stora billyftar och att lyfta upp bilen med traditionell domkraft tar för lång tid och är för omständigt.
Därför polerar, slipar och tvättar vi bilen oftast med alla fyra däck på marken. Detta är opraktiskt men också ev. mycket skadligt för din hälsa sett på sikt. Ryggböjningar, onaturliga positioner, att sitta på kall golv o.s.v. är långt ifrån trevligt. Du kommer att må bättre och jobba mindre hårt genom att använda QuickJack. Det är bättre för hälsan och alla fyra hjul är långt över marken inom 20 sekunder.